La Psicomotricitat: Eines i Recursos per portar-la a la pràctica (1r Nivell)

Estat
No matriculat
Preu
255 €

Formació de 50 hores reconeguda pel Departament d’Educació.

Sessions en directe els dijous (18-20:30h): 6 d’octubre – 15 de desembre de 2022

Proposta de Sessió

La Psicomotricitat cada vegada està més present en els centres educatius, a causa del reconeixement dels seus beneficis en el desenvolupament global de l’infant.

S’ha constatat que afavoreix, de forma integral i harmònica, una millora a nivell cognitiu, motor, emocional i social.

Per dur-la a terme de forma satisfactòria i aconseguir els seus objectius, es fa necessari tenir una formació específica.

Durant aquest curs, es realitzaran sessions que combinaran la part teòrica i pràctica, ja que hi ha conceptes de la Psicomotricitat que només es poden assimilar amb la pròpia vivència.

Les diferents sessions buscaran aprofundir en els fonaments, la metodologia i la tecnicitat de la Psicomotricitat, per comprendre la seva especificitat i tenir eines i recursos per elaborar programacions psicomotrius, estructurar les sessions i fer intervencions ajustades i efectives.

També es donaran pautes per realitzar l’observació i l’avaluació de l’expressivitat motriu de l’infant, així com de la pròpia intervenció.

DATES:

  • Sessions en directe: del 6 d’octubre al 15 de desembre de 2022.
  • Connexió sincrònica: 25 hores (horari de 18 a 20:30h, els dijous: 6, 13, 22 i 27 d’octubre; 3, 10, 17 i 24 de novembre; 1 i 15 de desembre).
  • Treball personal: 25 hores a través del Campus Virtual.
  • Accés al Campus Virtual: del 29 de setembre al 22 de desembre de 2022.

OBJECTIUS GENERALS DEL CURS

  • Aprofundir en els coneixements teòrics i la metodologia de la Psicomotricitat.
  • Donar eines i recursos d’intervenció psicomotriu, en l’àmbit educatiu i preventiu.
  • Concretar estratègies per a l’observació i l’avaluació de l’expressivitat psicomotriu de l’infant.
  • Elaborar una proposta de sessió de Psicomotricitat.
  • Afavorir la revisió de la pròpia intervenció psicomotriu.

INSCRIPCIONS:

  •   Quota: 255 €

Les places són limitades.

TESTIMONIS:

“És una formació molt enriquidora, que t’aporta moltíssim a nivell  professional i també personal! I explicada de forma dinàmica, distesa, interactiva,… per un formador que és un gran expert en Psicomotricitat, que transmetrà passió i ganes de viure la Psicomotricitat. M’ha ajudat a conèixer-me més a mi mateixa, a ser més conscient de les meves intervencions i connectar millor amb l’alumnat…”

“No m’esperava rebre tanta informació en el marc teòric (fa falta i molt necessari!), la importància del rol del psicomotricista (haver pres consciència i la importància que té per com pot afectar en la nostra tasca diària) i quan a les sessions pràctiques han sigut una autèntica sorpresa, perquè tampoc m’ho esperava i menys on-line!

“Gràcies a aquesta formació he conegut les potencialitats de la psicomotricitat. Es poden treballar tantíssimes coses en les diferents sessions… El curs és molt vivencial i en Xavi és capaç de crear un clima de confiança en què tothom se sent lliure d’expressar-se i preguntar.”

Per qualsevol pregunta o dubte, ens pots escriure a [email protected].

Moltes gràcies pel teu interès en aquesta formació!

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad