La Psicomotricitat: Eines i Recursos per portar-la a la pràctica (1r Nivell) 5º Edició

Estat
No matriculat
Preu
255 €

Formació de 50 hores reconeguda pel Departament d’Educació.

Sessions en directe els dijous (18-20:30h): 31 de març – 9 de juny de 2022

Eines recursos pràctics per Psicomotricitat

La Psicomotricitat cada vegada està més present en els centres educatius, a causa del reconeixement dels seus beneficis en el desenvolupament global de l’infant.

S’ha constatat que afavoreix, de forma integral i harmònica, una millora a nivell cognitiu, motor, emocional i social.

Per dur-la a terme de forma satisfactòria i aconseguir els seus objectius, es fa necessari tenir una formació específica.

Durant aquest curs, es realitzaran sessions que combinaran la part teòrica i pràctica, ja que hi ha conceptes de la Psicomotricitat que només es poden assimilar amb la pròpia vivència.

Les diferents sessions buscaran aprofundir en els fonaments, la metodologia i la tecnicitat de la Psicomotricitat, per comprendre la seva especificitat i tenir eines i recursos per elaborar programacions psicomotrius, estructurar les sessions i fer intervencions ajustades i efectives.

També es donaran pautes per realitzar l’observació i l’avaluació de l’expressivitat motriu de l’infant, així com de la pròpia intervenció.

DATES:

  • Sessions en directe: del 31 de març al 9 de juny de 2022.
  • Connexió sincrònica: 25 hores (horari de 18 a 20:30h, els dijous: 31 de març, 7, 14, 21 i 28 d’abril; 5, 12, 19 i 26 de maig; 2 i 9 de juny).
  • Treball personal: 25 hores a través del Campus Virtual.
  • Accés al Campus Virtual: del 24 de març al 30 de juny de 2022.

OBJECTIUS GENERALS DEL CURS

  • Aprofundir en els coneixements teòrics i la metodologia de la Psicomotricitat.
  • Donar eines i recursos d’intervenció psicomotriu, en l’àmbit educatiu i preventiu.
  • Concretar estratègies per a l’observació i l’avaluació de l’expressivitat psicomotriu de l’infant.
  • Elaborar una proposta de sessió de Psicomotricitat.
  • Afavorir la revisió de la pròpia intervenció psicomotriu.

INSCRIPCIONS:

  •  255€

Si vols fer la inscripció en 2 quotes, envia’ns un correu a [email protected] i t’informarem de com fer-ho.

Les places són limitades.

TESTIMONIS:

“És una formació molt enriquidora, que t’aporta moltíssim a nivell  professional i també personal! I explicada de forma dinàmica, distesa, interactiva,… per un formador que és un gran expert en Psicomotricitat, que transmetrà passió i ganes de viure la Psicomotricitat. M’ha ajudat a conèixer-me més a mi mateixa, a ser més conscient de les meves intervencions i connectar millor amb l’alumnat…”

“No m’esperava rebre tanta informació en el marc teòric (fa falta i molt necessari!), la importància del rol del psicomotricista (haver pres consciència i la importància que té per com pot afectar en la nostra tasca diària) i quan a les sessions pràctiques han sigut una autèntica sorpresa, perquè tampoc m’ho esperava i menys on-line!

“Gràcies a aquesta formació he conegut les potencialitats de la psicomotricitat. Es poden treballar tantíssimes coses en les diferents sessions… El curs és molt vivencial i en Xavi és capaç de crear un clima de confiança en què tothom se sent lliure d’expressar-se i preguntar.”

Per qualsevol pregunta o dubte, ens pots escriure a [email protected].

Moltes gràcies pel teu interès en aquesta formació!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Després de l’èxit del primer conte amb milers d’exemplars venuts, el Cranc Juganer torna per compartir un secret molt especial que arribarà al cor dels infants! 

Vols descobrir-lo?

Poner Límites a las pantallas
Inscripcions obertes
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad