T’agradaria tenir estratègies que t’ajudin a comprendre més als infants i realitzar intervencions que afavoreixin el seu desenvolupament?

Vols aprendre eines i recursos per portar a la pràctica en les teves sessions de Psicomotricitat?

Des de fa anys, comparteixo la meva experiència i tot un llarg recorregut d’aprenentatge, recerca i reflexió, amb aquelles persones que volen aprofundir en aquesta disciplina que m’apassiona
 
I  vull que tu també visquis el mateix!
 

Perquè en finalitzar la formació:

  • Tinguis ganes de preparar les teves sessions de Psicomotricitat a partir de tota la informació que compartirem.
  • Puguis comprendre més al nen a través de les eines d’observació que treballarem.
  • Vulguis observar-te durant el desenvolupament de la sessió, per a continuar millorant el teu rol i acompanyar als nens de la forma més encertada.

Et recordo tot el que inclou la formació:

Que inclou el curs

Qui imparteix la formació?

Xavi Forcadell
Psicomotricista, Mestre, Educador Emocional i Formador de Docents.

Actualment, després de més de 18 anys realitzant sessions de Psicomotricitat amb els infants, formar-me amb els màxims referents en aquesta disciplina que m’apassiona, com el propi Bernard Aucouturier, i realitzar una tesi doctoral sobre el Rol específic del Psicomotricista, gaudeixo preparant les sessions de Psicomotricitat i observant els infants com estan motivats per les diferents propostes elaborades.

[rrf_course_review course_id="1223"]
Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad