Conferència Inicial

A continuació, pots veure aquesta Conferència inicial, en la qual descobriràs com aquestes 4 temàtiques ajuden a l’infant i l’adolescent en el seu creixement.

En el següent apartat del Campus Virtual, trobaràs el vídeo de la formació que t’has inscrit sobre “Resolució de Conflictes“.

Si al finalitzar-lo, vols poder veure el contingut dels altres mòduls del curs “Com els adults podem ajudar en el seu creixement“, llegeix la informació que trobaràs al final de la pàgina, ja que t’espera una sorpresa.

I et recomano que quan acabis la seva visualització, responguis les preguntes del Formulari que t’he preparat, ja que t’ajudaran a reflexionar, comprendre i portar-ho a la pràctica.

Desitjo que el seu contingut t’ajudi en aquesta tasca preciosa i exigent que és EDUCAR!

Desplaça cap amunt

Després de l’èxit del primer conte amb milers d’exemplars venuts, el Cranc Juganer torna per compartir un secret molt especial que arribarà al cor dels infants! 

Vols descobrir-lo?

Aprofita la PROMOCIÓ DE LLANÇAMENT i el rebràs gratuïtament a casa teva!

Oferta disponible fins al 30 de setembre!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad