Formació en Psicomotricitat

Eines i recursos per portar-la a la pràctica (50h)

Curs reconegut com a Formació Permanent del professorat pel Departament d'Educació

PLACES LIMITADES!

Edició:

Del 8 de gener al 10 d'abril de 2024

Sessions en directe els dimecres 17 i 31 de gener; 14 i 28 de febrer; 13 de març (18-20:30h).

Sessions asincròniques amb informació pràctica per aplicar en el teu dia a dia.

Accés al Campus Virtual de la Formació

Vols aprendre Eines i Recursos per portar a la pràctica en les teves sessions de Psicomotricitat?

T’agradaria tenir Estratègies que t’ajudin a comprendre més als infants i a realitzar intervencions que afavoreixin el seu desenvolupament?

Estic segur que una de les majors satisfaccions per tu es veure als infants gaudint i aprenent amb les propostes que els planteges. És així?

Doncs, mira que diuen les persones que han realitzat aquesta formació:

Soc Xavi Forcadell

Xavi Forcadell Drago

Psicomotricista, Mestre, Educador Emocional i Formador de Docents, i quan vaig començar a realitzar sessions de Psicomotricitat em costava gestionar tot el que succeïa durant la sessió, comprendre els infants, saber-los acompanyar de forma assertiva, realitzar propostes que s’ajustessin a les seves característiques psicoevolutives.

Actualment, després de més de 19 anys realitzant sessions de Psicomotricitat amb els infants, formar-me amb els màxims referents en aquesta disciplina que m’apassiona, com el propi Bernard Aucouturier, i realitzar una tesi doctoral sobre el Rol específic del Psicomotricista, gaudeixo preparant les sessions de Psicomotricitat i observant els infants com estan motivats per les diferents propostes plantejades.

psicomotricitat eines i recursos pràctics

I tinc moltes ganes de compartir-te tot el que m’ha ajudat a mi, perquè tu ho puguis aplicar en les teves sessions i quan els infants et vegin, t’associen a aquella persona que els compren i els ajuda a créixer!

M’he adonat que hi ha un element clau per aconseguir allò que desitges: EL TEU ROL. La teva actitud amb els infants, allò que els transmets, com els exposes les propostes, com els escoltes, la forma com els acompanyes.

I és que l’èxit de les sessions de Psicomotricitat depèn en un 75% de la intervenció del Psicomotricista!

I d’aquesta manera podràs establir un vincle afectiu amb l’infant.

Vull que tinguis les eines per comuicar-te amb l’infant mitjançant el seu llenguatge, comprendre’t més i acompanyar-lo d’una forma assertiva.

Durant molts anys, m’he fet una pregunta:

“Qui té més ganes que arribi la sessió de Psicomotricitat, els infants o jo?”

I al final de la sessió, m’apareix un somriure de felicitat després d’haver observat els infants gaudint de la proposta que els he plantejat.

Vull que tu també visquis el mateix!

Per aquest motiu, des de fa més de 10 anys, comparteixo la meva experiència i tot aquest llarg recorregut d’aprenentatge, recerca i reflexió, amb aquelles persones que volen aprofundir en aquesta disciplina que m’apassiona. I, estaràs d’acord amb mi, que és vital per a afavorir el desenvolupament global de l’infant.

I d’aquí ve el seu nom:

“La Psicomotricitat: Eines i recursos per a portar-la a la pràctica”. 

Perquè en finalitzar la formació:

  • Tinguis ganes de preparar les teves sessions de Psicomotricitat a partir de tota la informació que compartirem.
  • Puguis comprendre més l’infant a través de les eines d’observació que treballarem.
  • Vulguis observar-te durant el desenvolupament de la sessió, per a continuar millorant el teu rol i acompanyar als infants de la forma més encertada.

Prepara’t per al viatge que farem plegats!

A continuació, t’exposo els diferents mòduls que tractarem:

– El Mòdul 1 “Coneixements Teòrics i Metodologia de la Psicomotricitat” et permetrà comprendre els beneficis del treball d’aquesta disciplina i et donarà pautes per elaborar les teves pròpies sessions. D’aquesta manera, et serà molt fàcil concretar les teves propostes d’activitats amb els infants.

– El Mòdul 2 “L’Observació i Avaluació de l’Expressivitat Psicomotriu de l’Infant” et donarà estratègies per realitzar aquesta tasca tan important, seguint el marc referència propi d’aquesta disciplina. I així, podràs elaborar els teus propis instruments d’observació i avaluació, els quals t’ajudaran a recollir la informació de l’infant i comprendre’l més.

– El Mòdul 3 “L’Observació i Avaluació del Psicomotricista” et farà adonar-te de la importància de revisar el teu propi rol i et donarà eines per portar-ho a terme durant la teva pràctica. D’aquesta manera, aniràs millorant la teva tasca de psicomotricista.

– El Mòdul 4 “La Formació Personal i Corporal”, les activitats pràctiques i de reflexió, t’ajudaran a revisar el teu rol i a integrar les capacitats i destreses pròpies del perfil professional del psicomotricista. Serà un treball profund que et permetrà posar consciència en els teus punts forts i en aquells a millorar.

Vols gaudir de l’edició de la formació i així portar a la pràctica totes aquestes eines i recursos en el proper curs?

Doncs, accedeix a la formació “La Psicomotricitat: Eines i recursos per portar-la a la pràctica”.

Places limitades!

I gaudiràs de 50 hores de formació en Psicomotricitat, reconegudes com a Formació Permanent pel Departament d’Educació!

  • Del 8 de gener al 10 d’abril t’espero per viure aquest viatge plegats en les sessions que tindràs disponible en el Campus Virtual i en les sessions en directe per compartir-te el contingut de la formació a nivell teòric i... SORPRESA! A nivell vivencial! Sí, vull que visquis en primera persona el que t’exposaré, perquè hi ha conceptes de la Psicomotricitat que és necessari experimentar-los amb el propi cos per comprendre’ls. I tot des de casa teva!
  • Del 8 de gener al 10 d’abril, tindràs accés al Campus Virtual, en el qual trobaràs tot el material educatiu: les gravacions de les sessions en directe i articles, vídeos i activitats, els quals també estan dissenyats per ajudar-te a comprendre tot el contingut que et tinc preparat.

I si et sorgeixen dubtes, estaré encantat de respondre les teves preguntes durant les sessions en directe. Si no pots assistir-hi en algun moment, podràs veure el vídeo de la gravació en el Campus Virtual, durant el període de la formació.

Per obtenir el teu certificat reconegut com a formació permanent per part del Departament d’Educació, has d’assistir al 80% de les sessions en directe, participant activament durant el seu desenvolupament. I realitzar les diferents activitats proposades en el Campus Virtual abans de la fi del curs, el 10 d’abril. Entre elles, elaborar una proposta de sessió de Psicomotricitat, la qual et permetrà aplicar els coneixements, la metodologia i els recursos treballats durant el curs.

Vols saber que opinen els participants d’aquesta formació?

Em fa molta il·lusió compartir-te el seus testimonis:

M’encantarà que tu també ho visquis!

Reserva ara. Les places són limitades!

Formació en Psicomotricitat: Eines i recursos per portar-la a la pràctica

Curs reconegut com a Formació Permanent del professorat pel Departament d’Educació (50h)

Gaudeix d'aquesta Formació 100% Pràctica:


Promoció fins 31 de desembre
197€


Inscripció 255€

Et recordo tot el que inclou la formació:

– Coneixements teòrics i metodològics per comprendre aquesta disciplina.

– Recursos d’intervenció psicomotriu, en l’àmbit educatiu i preventiu.

– Estratègies per a l’observació i l’avaluació de l’expressivitat psicomotriu de l’infant.

– Pautes per elaborar les teves pròpies sessions de Psicomotricitat.

– Eines per revisar i millorar la teva tasca com a Psicomotricista.

– Accés al Campus Virtual, en el qual trobaràs les gravacions de les sessions en directe i els articles, vídeos i activitats per ajudar-te a comprendre tot el contingut que anirem realitzant.

Tens dubtes?

Troba resposta a les preguntes més freqüents:

Sí. Aquesta formació l’han realitzat persones sense cap tipus de coneixement d’aquesta disciplina i d’altres amb una llarga experiència professional i diferents formacions, fins i tot, un postgrau de Psicomotricitat. I les seves valoracions del seu contingut, com has pogut comprovar en els testimonis, han estat molt positives.

Sí, totes les sessions en directe es gravaran i estaran disponibles en el Campus Virtual, perquè durant la formació les puguis veure.

Són 50 hores de formació 25 hores són a través del treball personal que realitzaràs amb les tasques que us tenim preparades en el Campus Virtual i que tindreu accés del 8 de gener al 10 d’abril. I 25 hores seran mitjançant les sessions en directe i asincròniques.

Sí, durant les sessions en directe, podràs realitzar les preguntes que et vagin sorgint, ja que el meu objectiu és que comprengueu la informació compartida.

Sí. Per aconseguir el certificat has de complir els requisits exposats anteriorment i se t’enviarà al vostre correu d’inscripció.

Rebràs un correu de confirmació de la inscripció. Uns dies abans de l’inici de la formació, rebràs la informació per accedir a les sessions en directe i al Campus Virtual, i les instruccions sobre el seu funcionament.

En el correu anterior, rebràs l’enllaç per connectar-te a la sessió en directe a través del programa Zoom. Et recomanem baixar-te’l i connectar-te des de l’ordenador. Si és el primer cop que utilitzes el programa Zoom, mira aquest dos vídeos que t’ajudaran a comprendre el seu funcionament:

Dies abans de l’inici de la formació, rebràs un correu amb les instruccions per poder accedir al Campus Virtual i t’explicarem el seu funcionament.

Aquesta formació serà impartida en català.

Qui millor pot respondre aquesta pregunta sou els propis participants. I en els testimonis queda reflectit el gran valor del contingut compartit en aquesta formació.

Si no has trobat la resposta que buscaves, em pots escriure a [email protected] i serà un plaer poder-te ajudar.

Reserva ara. Les places són limitades!

Formació en Psicomotricitat: Eines i recursos per portar-la a la pràctica

Curs reconegut com a Formació Permanent del professorat pel Departament d’Educació (50h)

T'ho volem posar fàcil:


Promoció fins 31 de desembre
197€


Inscripció 255€

En col·laboració amb:

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Després de l’èxit del primer conte amb milers d’exemplars venuts, el Cranc Juganer torna per compartir un secret molt especial que arribarà al cor dels infants! 

Vols descobrir-lo?

Poner Límites a las pantallas
Inscripcions obertes
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad