Portada El Cranc Juganer

Em fa molta il·lusió compartir-vos aquest conte d’Educació Emocional, creat juntament amb la il·lustradora Núria Majoral, per afavorir que els infants expressin les seves emocions i vegin la importància del valor de l’amistat i el respecte cap als altres.

Viu i gaudeix amb els infants les aventures i emocions del Cranc Juganer i els seus amics marins!

I, sobretot, aneu molt amb compte amb les seves pinces!

En aquest vídeo, us hem preparat una sorpresa que estem segurs que us agradarà molt!

Estigues atent, perquè veuràs com la il·lustradora

En el vídeo de sota, esbrinaràs el Valor Educatiu d’aquest conte d’Educació Emocional, el qual tant està enamorant a petits, com grans!

I descobriràs el missatge i els valors que hi ha al darrere de la seva història i et donarem estratègies de com acompanyar els infants durant la seva lectura i també amb la proposta d’anar més enllà del final del conte.

Si esteu interessats en que realitzem en el vostre centre educatiu, llibreria, biblioteca, entitat cultural, la presentació del conte, el contacontes, la conferència sobre el conte infantil o qualsevol altra proposta que cregueu oportú, estarem encantats en poder venir a viure la Màgia del Conte Infantil!

Contacta’ns per enviar la teva proposta!

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad